Асистент-мастер Марко Павловић


Недостаје слика

Марко Павловић

Асистент-мастер


Телефон
E-mail
Академско звањеАсистент-мастер
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент-Мастер
05.03.2018.
Тренутно нема историјских података о чланству запосленог!
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
Асистент-мастерПроизводни и услужни системи, организација и менаџментФакултет техничких наука05.03.2021.
Асистент-мастерПроизводни и услужни системи, организација и менаџментФакултет техничких наука05.03.2018.