Асистент Милка Зечевић


Недостаје слика

Милка Зечевић

Асистент


Телефон
E-mail
Академско звањеАсистент
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент
10.04.2022.
Радно местоОдДоОрганизациона јединица
Асистент10.04.2019.09.04.2022.Катедра за физику
Сарадник у настави10.04.2018.Катедра за физику
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
АсистентТеоријска и примењена физикаФакултет техничких наука10.04.2022.
АсистентТеоријска и примењена физикаФакултет техничких наука10.04.2019.
Сарадник у наставиТеоријска и примењена физикаФакултет техничких наука10.04.2018.