Konferencija PRilika 2013 – Snaga reputacije


06.11.2013. - 09:15
Članovi Upravnog odbora Društva Srbije za odnose s javnošu DSOJ, od kojih je jedan i docentkinja s našeg deprtmana, dr Danijela Lalić, prepoznali su trend da je reputaciju kompanije nemoguće odvojiti od njenog bilansa uspeha, i obrnuto. Vođeni idejom o valorizaciji reputacije, organizuju petu međunarodnu konferenciju „PRilika 2013 – Snaga reputacije“, koja će biti održana u Beogradu, 15.-16. novembra 2013.

„Koliko vredi reputacija danas?“ je pitanje na koje će stručnjaci iz oblasti komunikacija i odnosa s javnošću, iz zemlje i inostranstva, dati odgovore i odgovoriti novim pitanjima, na konferenciji „PRilika 2013“. 14.novembra na Zlatiboru, u znak jubileja, PRiliku da govore na ovoj konferenciji imaće i studenti, u okviru nacionalnog studentskog takmičenja iz oblasti odnosa s javnošću.

Kroz rešavanje studije slučaja, DSOJ im pruža mogućnost da prošire svoja znanja, praktično ih primene i testiraju kroz kreativno rešavanje zanimljivih poslovnih situacija i izazova u oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.

Ponosno vas podsećamo da su studenti DIIM prethodnih godina pokazali veliko znanje, umeće i poznavanje trendova u oblasti odnosa s javnošća, kao i odlične komunikacione veštine na ovim takmičenjima - što je rezultiralo zavidim rezultatima i nagradama.

Svim takmičarima i ove godine, puno sreće u svojim PRipremama, PRomišljanjima i PRezentaciji,
Želi Departman za IIM