ELSYS Eastern Europe Summer Internship ‘23


23.05.2023. - 09:38 

Компанија ELSYS Eastern Europe отвара још један циклус летње праксе. Пријаве су отворене до 18. јуна, а почетак програма праксе је планиран за 17. јул.

Први корак ка жељеној каријери је сам одабир програма праксе који је у компанији ELSYS Eastern Europe менторски вођен и плаћен. Отворене су позиције у следећим доменима: Analog Custom IC Layout, Analog Mixed-Signal Design and Verification, Digital Design Verification, Hardware Design, Digital IC Design, Analog Design.

Циљ праксе је стицање практичног знања и вештина потребних за рад на комерцијалним пројектима, а успешно завршена пракса вас доводи до запослења у ELSYS Eastern Europе-у, као и титуле Junior Engineer-а.

Пријавите се ОВДЕ.

Ако нисте сигурни који програм праксе је прави избор за вас, комапнија ELSYS Eastern Europe је припремила занимљив каријерни квиз који ће у складу са вашим амбицијама и префернцијама указати на идеалан избор у области hardware-ског инжењеринга.

Квиз о каријери можете урадити ОВДЕ.

За више информација о програмима праксе погледајте wеб страницу компаније https://www.elsys-eastern.com/, док за сва конкретна питања пишете на contact@elsys-eastern.com.