INCISIVE радионица


10.11.2022. - 08:12 

Позивамо вас да узмете учешће на INCISIVE радионици "Health data sharing and AI in cancer imaging - empowering AI-driven solutions for cancer diagnosis, treatment and follow-up" која ће се одржати 17. и 18.11 2022. године у хотелу Нобел, Вишеградска 23, Београд.

Пројекат INCISIVE H2022 RIA (GA 952179) "A multimodal AI-based toolbox and an interoperable health imaging repository for the empowerment of imaging analysis related to the diagnosis, prediction and follow-up of cancer" један је од 4 европска пројекта  финансирана у позиву AI for Health Imaging. На овом пројекту Универзитет у Новом Саду представљају Факултет техничких наука и Медицински факултет уз подршку научне базе овог факултета, Института за онкологију Војводине.

Теме радионице корисне су за све истраживаче у домену AI који се баве или планирају да се баве обрадом података из биомедицинског домена, као и свим заинтересованим истраживачима у области медицине у циљу представљања једног решења за сигурно дељење и управљање подацима у којем подаци не напуштају клинике. Бројни предвиђени панели треба да обезбеде интеракцију и размену искустава и знања међу AI истраживачима, утврђивање потреба за конкретним AI решењима у здравству, као и подизање поверења здравствених радника у AI моделе кроз приказана решења за тумачење њихових одлука.

Регистрација и учешће су бесплатни, потребно је пријавити се ОВДЕ.
Агенду можете преузети ОВДЕ.