Schneider Electric организује online meetup


19.10.2021. - 07:55 

My Enterprise Project Experience: How to deliver mission critical systems around the globe? Како ефикасно испоручити enterprise решење широм света у земљама као што су Колумбија, Сенегал, Малезија, САД, када се култура клијента неретко разликује од ваше? Како кроз дискусије са ИТ департманима, консултантима – некад пуним предрасуда, донети исправну одлику и прилагодити се свим заинтересованим странама? Који је минимални ниво техничке експертизе, а који управљачких способности?

Кроз ове и бројне друге изазове провешће нас Марко, Марко и Милен, преносећи своја искуства у испоруци enterprise пројеката на online meetup-у у четвртак 28. октобра у 18 часова.  

Пријавите се ОВДЕ.

Биографије учесника:

Милен Миоданић је завршио мастер студије на Факултету техничких наука у Новом Саду, на одсеку за Рачунарство и аутоматику. Са Schneider Electric-ом се упознао 2008. године, када је постао њихов стипендиста. Данас ради на позицији Solution Architect у сектору за испоруку пројеката.

Марко Ракић се након завршених студија на Електротехничком факултету у Београду запослио у Schneider Electric-у на место пројектног инжењера. Његов посао подразумева разумевање захтева клијента, дефинисање најбољих решења и комуникацију са девелоперима. Ту је да помогне клијенту да и после извршења пројекта искористи производ на што бољи начин.

Марко Чомић је завршио политичке науке у Новом Саду, потом мастер студије Европске интеграције и међународни односи. Са Chevening стипендиом британске Владе одлази на мастер студије менаџмента на Универзитету у Бирмингему, које завршава 2018. године. Тренутно ради као пројектни менаџер у Schneider Electric-у. Тимски је играч и срећан је кад види да постоји добра атмосфера у тиму који води, када сваким даном напредују, расту и уче заједно.

 

  • Није могуће приказати слику.