Mtel пракса 2021.


22.04.2021. - 09:07 

Компанија Mtel а.д. Бања Лука, национални телеком оператер у Босни и Херцеговини, позива студенте нашег факултета да учествују у програму праксе за 2021. годину.

Одаберите једну од понуђених области и компанија Mtel ће вам обезбедити ментора који је врхунски стручњак у својој области.

Период реализације праксе, као и њено трајање, студенти сами бирају и прилагођавају својим обавезама на Факултету.

Уколико желите да се упознате са најсавременијим технологијама и да доживите како је бити део велике и успешне компаније, Mtel ће вам у томе помоћи и припремити вас за све будуће пословне изазове који вас чекају када дипломирате.

Више о Mtel пракси, као и списак области за праксу 2021. можете погледати ОВДЕ. Пријаву можете извршити на: praksa@mtel.ba.

Како је Mtel компанија која своје пословање заснива на праћењу најновијих технолошких достигнућа у области телекомуникација и има високо развијен слух за значај повезивања са институцијама које образују квалитетне инжењере ових профила, Факултет техничких наука је у новембру 2018. године потписао уговор о обављању стручне праксе за студенте ФТН-а у циљу пружања што бољих услова младим људима који ће обликовати ову инжењерску струку у будућности.