Пракса у компанији Vega IT


05.11.2020. - 11:54 

Позив за праксу у компанији Vega IT је отворен током целе године у складу са слободним терминима ментора који свакодневно прате и усмеравају рад практиканата.  

Упознавање са јединственом компанијском културом, дељење канцеларије са врхунским стручњацима, учење и рад на симулираним пројектима је дефинитивно нешто што се искуси на пракси у Vega IT.

Више о томе како изгледају праксе из области Software development-а и Front-end development-а и са чиме бисте требали да будете упознати пре самог аплицирања, можете прочитати на следећем линку.

Почевши од марта 2020, додатно охрабрујемо младе да граде своју каријеру па смо због тога наше праксе прилагодили тренутној ситуацији и наставили да их одржавамо у online форми.

Како изгледа пракса у Vega IT?


Колеге ментори на почетку дана објасне практикантима шта ће се тог дана радити и када ће се чути око консултација. У међувремену практиканти раде на задацима и на крају дана добијају повратну информацију ("code review") и коментаре на све што су урадили.

На крају тронедељне праке, поред непроцењивог искуства, практиканти на излазном интервјуу добијају и конкретне смернице и feedback на свој рад.

Након праксе, уколико сте се добро показали, и уколико компанија има потребе за запошљавањем, постоји могућност да се закаже додатни разговор где се разговара о потенцијалном запослењу у компанији Vega IT.

Тренутно заказујемо термине за наредну годину зато не пропустите прилику да започнете вашу каријеру у компанији која заједно са својим запосленима дели вредности попут одговорности, квалитета, посвећености и пре свега тимског духа!

Процес селекције захтева првенствено преглед биографије, израду задатка или технички интервју након чега се одлучује о даљим корацима.

Уколико желите да сазнате више о томе како изгледа рад на реалним пројектима, и проширите ваше знање уз свакодневне консултације са ментором пошаљите свој CV на peopleops@vegait.rs.

Vega IT, место где се учење наставља...
 

  • Није могуће приказати слику.