Стручна пракса у компанији MTEL а.д. Бања Лука


03.03.2020. - 09:40 

Стручна пракса у Mtel-у је организована тако да сваки студент има пуну подршку и менторство стручњака који су запослени у овој компанији, док област и динамику саме праксе сваки студент самостално бира.

Компанија Mtel, као добро познат домаћин, ће вас и ове године дочекати широм отворених врата, уз сјајну радну атмосферу и загарантовану подршку колега, а уз све то имаћете јединствену прилику да се упознате са најсавременијим системима, технологијама и да стекнете нова корисна знања за ваш будући професионални развој.

Ове године нудимо неколико области за праксу у оквиру којих, заједно са студентима и менторима, дефинишемо тему. Одаберите једну или више понуђених области, жељени термин праксе и пријавите нам се на: praksa@mtel.ba.

Како је Mtel компанија која своје пословање заснива на праћењу најновијих технолошких достигнућа у области телекомуникација и има високо развијен слух за значај повезивања са институцијама које образују квалитетне инжењере ових профила, Факултет техничких наука је у новембру 2018. године потписао уговор о обављању стручне праксе за студенте ФТН-а у циљу пружања што бољих услова младим људима који ће обликовати ову инжењерску струку у будућности.