Запослење и стручна пракса за инжењере и студенте машинства у компанији ELMED D.O.O.


25.11.2019. - 12:52

У четвртак, 21.11.2019. године, у Свечаној сали Факултета техничких наука одржана је презентација компаније ELMED д.о.о. из Темерина за студенте производног машинства.

Компанија ELMED d.o.o. је током свог дугогодишњег постојања осигурала позицију лидера у области производње опреме за индустријско обележавање, етикетирање, инспекцију и следљивост производа. Наши највећи партнери и купци су из области прехрамбене и медицинске индустрије, међу којима су Henkel, Nestle, Carlsberg, Coca Cola, Pepsi, Rosa, Benu Apoteke, Hemofarm, Галеника, Јанковић Апотеке, Фронери, Carnex, Неопланта, Philip Moris, British American Tobaco, итд.

Појединачна производња индустријске опреме изискује динамично рад и широку област инжењерске делатности. У оквиру производног погона компанија поседује нове CNC машине за обраду и циљ компаније је да машински инжењер буде оспособљен да пројектује индустријску опрему и да програмира и управља CNC машинама.

Компанија тражи инжењере или студенте завршних година студија који су заинтересовани за прави инжењерски посао и рад у савременим лиценцираним CAx системима (CAD/CAM/CAE). Од кандидата се очекује да буде поуздан, савестан, одговоран, комуникативан, дружељубив и пре свега спреман за учење и рад. Инжењерима нуди стално радно време од 8h а студентима који задовоље после стручне праксе останак у компанији. Превоз до компаније у Темерину  је организован из Новог Сада.

План компаније је да у будућности запосли више машинских инжењера.

Уколико желите да у нашој компанији започнете каријеру или је унапредите пошаљите свој CV на dusko.alavanja@elmedint.com.

ELMED d.o.o.
JNA 166, 21235 Temerin, Srbija
e-mail: office@elmedint.com
sajt: http://www.elmedint.com

Kontakt osoba:
Duško Alavanja, dipl. maš. inž.
Production & development department manager
________________________________________
Tel:  +381 21 844 767
Mob:  +381 63 591 883
E-mail: dusko.alavanja@elmedint.com
Web: www.elmedint.co

 

  • Није могуће приказати слику.