Пријаве за Management trainee програм компаније Minth


25.04.2019. - 13:56 

Кинеска компанија Minth, која своје глобално присуство проширује и у Србији, приликом посете ФТН-у, представила је Management trainee програм подршке нашим студентима и започела процес селекције кандидата заинтересованих за рад у овој компанији. Циљ овог упознавања био је да се студентима из области машинства, механике, металних материјала, инжењерства аутомобила, електрике или аутоматике, хемијског процесног инжењерства и сродних струка пружи могућност да се, кроз групне и индивидуалне инервјуе, представе менаџерима људских ресурса ове компаније и да уђу у избор за плаћени тренинг у Кини у дужини од две до три године.

Овај тренинг програм намењен је талентованим студентима који имају жељу да се стручно усавршавају и визију да се развију у менаџере у великој светској корпорацији. Успешни кандидати биће задужени за управљачке позиције у фабрикама Minth-а широм света, али и у Србији, где је фокус одабрати кандидате који ће након програма почети са радом у Лозници и бити једни од лидера локалне фабрике.

Компанија Minth, са седишем у месту Јиаxинг у Кини, један је од светских лидера у области дизајна, производње и продаје структурних, функционалних и декоративних делова у аутомобилској индустрији.

Заинтересовани за овај програм, који нису имали прилику да присуствују предавању одржаном у априлу 2019. године, могу свој CV послати на адресу: ganghong.guo@minthgroup.com.