Портал за проналажење посла


15.03.2019. - 14:17 

На недавно одржаном Сајму пословних могућности и стручних пракси КОНТЕХ представио се и портал www.danasradim.rs. Намера портала је да на најбржи и најкомфорнији начин омогући студентима стицање радне праксе и прве зараде, и то онда када желе, где желе и како желе, у складу са њиховим академским обавезама.

Модерна платформа омогућава регистрованом студенту да у сваком тренутку има персонализовану информацију о слободним пословима у месту становања или месту студија.

Унапређењем квалитета неформалнг, поред формалног образовања, кроз рад студената доприноси се приближавању европском концепту и стандардима образовања и промовисању тема везаних за образовне политике и политику младих.

Платформа се бави искоључиво пружањем информација, што даље студенту даје могућност да изабере како послодавца, тако и облик и начин запошљавања у договору са послодавцем или студентском задругом, уколико је већ учлањен у неку од њих.

Промоција портала danasradim.rs одржаће се у периоду од 8. до 10 априла 2019. године, од 10 до 14 часова у холу код огласних табли.
 

  • Није могуће приказати слику.
  • Није могуће приказати слику.
  • Није могуће приказати слику.