Предмет: Стручна пракса (17 - ASM8)


Основне информације

КатегоријаСтручно-апликативни
Научна областСценска архитектура, техника и дизајн-сценски дизајн
МултидисциплинарнаДа
ЕСПБ6
Матичне организационе јединице предмета

Тренутно нема података о матичним организационим јединицама предмета!
Програм предмета

Програм се примењује од 01.10.2013..

Стицање непосредних практичних знања и креативних искустава у дизајну, припреми и реализацији сценских простора, сценских догађаја, као и ликовне опреме сцене. Непосредни увид у припрему и начин одвијања комплексних сценских догађаја. Стицање искуства у тимском раду на реализацији комплексних дела у области сценске архитектуре и дизајна.
По завршетку стручне праксе од студента се очекује способност непосредне примене уметничких и стручних знања и вештина у процесу рада у позоришту, другим институцијама културе, припреми и изради пројеката у области уметности и културе, као и у другим облицима деловања у области сценске архитектуре и дизајна.
Формира се за сваког студента посебно, у зависности од типа институције или организације у којима се обавља стручна пракса, али увек подразумева непосредно учешће у продукцијском процесу реализације сценског догађаја.
Редовне консултације са предметним наставником и вођење дневника стручне праксе, у којем студент документује све активности у којима је учествовао.
АуториНазивГодинаИздавачЈезик
Група аутораЛитература се одређује у складу са програмом стручне праксе.- -Српски језик
Предметна активностПредиспитнаОбавезнаБрој поена
Предметни пројекатдада50.00
Презентација и завршна одбрана пројектанеда50.00
Тренутно нема података о извођачима наставе!