Асистент Зорана Бабић


Недостаје слика

Зорана Бабић

Асистент


Телефон021/485-4531
E-mail
Академско звањеАсистент
Тренутно нема података о биографији запосленог!
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
АсистентПримењено софтверско инжењерствоФакултет техничких наука01.03.2024.
АсистентПримењено софтверско инжењерствоФакултет техничких наука01.03.2021.
АсистентПримењено софтверско инжењерствоФакултет техничких наука01.03.2018.
Сарадник у наставиПримењено софтверско инжењерствоФакултет техничких наука01.03.2017.