Svečana dodela nagrada najboljim studentima


29.04.2014. - 08:29
Svečana dodela nagrada studentima za postignut uspeh u školskoj 2012/13. godini održaće se u U SREDU 28. MAJA 2014. GODINE U 12 ČASOVA u amfiteatru Centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (prizemlje, dr Zorana Đinđića 1, Novi Sad).
Na svečanosti će biti uručene sledeće nagrade: nagrada najboljem studentu Univerziteta, nagrade najboljim studentima fakulteta, izuzetne nagrade za završene studije, izuzetne nagrade za uspeh u toku studiranja, nagrade za vrhunske rezultate u umetnosti i sportu, nagrade „Mileva Marić Anštajn“, nagrada „Aleksandar Saša Popović“ i izuzetne nagrade za naučni i stručni rad studenata.               
U prilogu je spisak studenata koji su pozvani na Svečanu dodelu nagrada, a ostali nagrađeni studenti mogu svoje diplome podići u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata, Dr Ilije Đuričića 3 (u okviru Doma Bajić), u periodu 29. maja do 13. juna 2014. godine, od 9 do 14 časova.
Studenti koji su pozvani na Svečanu dodelu nagrada moraju da svoje prisustvo potvrde na prijavnom formularu koji se nalazi na sajtu Univerziteta (www.uns.ac.rs, pod AKTUELNO) ili na sajtu Centra za razvoj karijere (www.razvojkarijere.uns.ac.rs).
Paralelno sa pripremom svečanosti, priprema se i dodela novčanih nagrada studentima. Novčane nagrade studenti mogu preuzeti od 28. maja a informacije o načinu preuzimanja će se nalaziti na sajtu Univerziteta.