Предмет: Стручна пракса (06 - P2SP)


Основне информације

КатегоријаСтручно-апликативни
Научна областМашинско инжењерство
МултидисциплинарнаНе
ЕСПБ3
Матичне организационе јединице предмета

Тренутно нема података о матичним организационим јединицама предмета!
Програм предмета

Програм се примењује од 01.10.2007..

Стицање непосредних сазнања о функционисању и организацији предузећа и институција које се баве пословима у оквиру струке за коју се студент оспособљава и могућностима примене претходно стечених знања у пракси.
Оспособљавање студената за примену претходно стечених теоријских и стручних знања за решавање конкретних практичних инжењерских проблема у оквиру изабраног предузећа или инсититуције. Упознавање студената са делатностима изабраног предузећа или институције, начином пословања, управљањем и местом и улогом инжењера у њиховим организационим структурама.
Формира се за сваког кандидата посебно, у договору са руководством предузећа или институције у којима се обавља стручна пракса, а у складу са потребама струке за коју се студент оспособљава.
Консултације и писање дневника стручне праксе у коме студент описује активности и послове које је обављао за време стручне праксе.
АуториНазивГодинаИздавачЈезик
Већи број аутораКњиге и упутства везана за коришћење одређених програмских система (ЦРЕО, ЦАТИА...)2013Српски/енглески језик
Предметна активностПредиспитнаОбавезнаБрој поена
Домаћи задатакдада50.00
Усмени део испитанеда50.00
Име и презимеВид наставе
Недостаје слика

Зељковић др Милан
Редовни професор

Предавања
Недостаје слика

Зељковић др Милан
Редовни професор

Рачунарске вежбе