Asistent Milica Stojšić


Nedostaje slika

Milica Stojšić

Asistent


Telefon
E-mail
Akademsko zvanjeAsistent
Trenutno nema podataka o biografiji zaposlenog!
Trenutno nema podataka o članstvu zaposlenog!
Radno mestoOdDoOrganizaciona jedinica
Asistent01.10.2015.30.09.2018.Katedra za umetnost
Stručni saradnik-Laborant12.10.2021.31.03.2022.Katedra za scenski dizajn
Asistent01.10.2018.30.09.2021.Katedra za scenski dizajn
Kriterijum produkcijeOpis
(UL12) javno izlaganje, odnosno, prikazivanje umetničkog dela ili projekta iz oblasti dizajna na kolektivnim žiriranim izložbama i manifestacijama; učešće u autorskim kustoskim izložbama i projektima; realizacija autorskog dela u javnom prostoruplakat "ATRI", deo zvanične selekcije radova na međunarodnom konkursu, prikazan na izložbi "A3 :3E", održanoj tokom EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu 9-12.07.2009.
(UL12) javno izlaganje, odnosno, prikazivanje umetničkog dela ili projekta iz oblasti dizajna na kolektivnim žiriranim izložbama i manifestacijama; učešće u autorskim kustoskim izložbama i projektima; realizacija autorskog dela u javnom prostoruplakat "VIOLE_T", deo zvanične selekcije radova na međunarodnom konkursu, prikazan na izložbi "A3.Format: Urbano nasilje / Urban Violence", održanoj u kafe-galeriji Izba u Novom Sadu od 24.07.2009, i objavljen u publikaciji "A3 CMYK Wars - Vol.02"
(UL12) javno izlaganje, odnosno, prikazivanje umetničkog dela ili projekta iz oblasti dizajna na kolektivnim žiriranim izložbama i manifestacijama; učešće u autorskim kustoskim izložbama i projektima; realizacija autorskog dela u javnom prostoru"forget.me not", serija fotografija, "As it should be" kolektivna izložba fotografija u okviru 9. međunarodne PDP konferencije kreativnih medija u SKCNS Fabrika u Novom Sadu, 19-22. oktobar 2017.
(UL12) javno izlaganje, odnosno, prikazivanje umetničkog dela ili projekta iz oblasti dizajna na kolektivnim žiriranim izložbama i manifestacijama; učešće u autorskim kustoskim izložbama i projektima; realizacija autorskog dela u javnom prostoru"distance", analogna fotografija, "As it should be" kolektivna izložba fotografija u okviru 9. međunarodne PDP konferencije kreativnih medija u SKCNS Fabrika u Novom Sadu, 19-22. oktobar 2017.
(UL12) javno izlaganje, odnosno, prikazivanje umetničkog dela ili projekta iz oblasti dizajna na kolektivnim žiriranim izložbama i manifestacijama; učešće u autorskim kustoskim izložbama i projektima; realizacija autorskog dela u javnom prostoruVideo rad "Vreme za ništa", prikazan na izložbi "Scenska laboratorija", održanoj u zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, 3-6.12.2019.
(UL12) javno izlaganje, odnosno, prikazivanje umetničkog dela ili projekta iz oblasti dizajna na kolektivnim žiriranim izložbama i manifestacijama; učešće u autorskim kustoskim izložbama i projektima; realizacija autorskog dela u javnom prostoru"deep cuts", analogna fotografija, Peta izložba fotografija stanovnika Zapadnobačkog okruga u organizaciji Foto-kino-video kluba ”Rada Krstić” Sombor, selektor Miroslav Predojević, Gradski muzej Sombor, 27. decembar 2019.
(UL12) javno izlaganje, odnosno, prikazivanje umetničkog dela ili projekta iz oblasti dizajna na kolektivnim žiriranim izložbama i manifestacijama; učešće u autorskim kustoskim izložbama i projektima; realizacija autorskog dela u javnom prostoru"fragments", analogna fotografija, Peta izložba fotografija stanovnika Zapadnobačkog okruga u organizaciji Foto-kino-video kluba ”Rada Krstić” Sombor, selektor Miroslav Predojević, Gradski muzej Sombor, 27. decembar 2019.
(UL12) javno izlaganje, odnosno, prikazivanje umetničkog dela ili projekta iz oblasti dizajna na kolektivnim žiriranim izložbama i manifestacijama; učešće u autorskim kustoskim izložbama i projektima; realizacija autorskog dela u javnom prostoruInstalacija "Vreme za Ništa/Early Blues", sa Aleksandra Stojkov, rad prikazan u sklopu Somborskog salona 2020, selektor Sava Stepanov, u prostoru Galerije Kulturnog centra "Laza Kostić" u Somboru, 11-28.8.2020.
(UL12) javno izlaganje, odnosno, prikazivanje umetničkog dela ili projekta iz oblasti dizajna na kolektivnim žiriranim izložbama i manifestacijama; učešće u autorskim kustoskim izložbama i projektima; realizacija autorskog dela u javnom prostoru"(n)ever white", serija fotografija, "Resurs; utopija" kolektivna izložba fotografija, kustos Andreas Rost u galeriji Artget Kulturnog centra Beograda, 4-25. jul 2019.
(UL12) javno izlaganje, odnosno, prikazivanje umetničkog dela ili projekta iz oblasti dizajna na kolektivnim žiriranim izložbama i manifestacijama; učešće u autorskim kustoskim izložbama i projektima; realizacija autorskog dela u javnom prostoru"(n)ever white", fotografski poliptih, prikazan u sklopu Somborskog salona 2020, selektor Sava Stepanov, u prostoru Galerije Kulturnog centra "Laza Kostić" u Somboru, 11-28.8.2020.
(UL12) javno izlaganje, odnosno, prikazivanje umetničkog dela ili projekta iz oblasti dizajna na kolektivnim žiriranim izložbama i manifestacijama; učešće u autorskim kustoskim izložbama i projektima; realizacija autorskog dela u javnom prostoru"Topografija 2", analogna fotografija, pohvaljen rad na 6. izložbi fotografija stanovnika Zapadnobačkog okruga u organizaciji Foto-kino-video kluba ”Rada Krstić” Sombor, selektor Branislav Brkić, izložba je realizovana onlajn http://fotoklubsombor.rs/page1.html?fbclid=IwAR36XZRJNutyhRtolGYUpcc41T1QxmhUADdLKo3bMsU8Pdt335Zcn-eKJg0#image3-3, od 11. decembra 2020.
(UL12) javno izlaganje, odnosno, prikazivanje umetničkog dela ili projekta iz oblasti dizajna na kolektivnim žiriranim izložbama i manifestacijama; učešće u autorskim kustoskim izložbama i projektima; realizacija autorskog dela u javnom prostoru"Two Weeks", analogna fotografija, rad prikazan na 6. izložbi fotografija stanovnika Zapadnobačkog okruga u organizaciji Foto-kino-video kluba ”Rada Krstić” Sombor, selektor Branislav Brkić, izložba je realizovana onlajn http://fotoklubsombor.rs/page1.html?fbclid=IwAR36XZRJNutyhRtolGYUpcc41T1QxmhUADdLKo3bMsU8Pdt335Zcn-eKJg0#image3-3, od 11. decembar 2020.
(UD31) komercijalna realizacija umetničkog delaScenski dizajn za izložbu animacija Milice Blešić, sa Aleksandra Tatić, realizovane u prostoru Galerije Matice Srpske, tokom Nedelje vizuelne umetnosti Kaleidoskopa kulture, u organizaciji Fondacije "Novi Sad 2021", 25-27.9. 2020.
(UD31) komercijalna realizacija umetničkog delaScenski dizajn za onlajn događaj "Noć književnosti", realizovan u sklopu Nedelje književnosti Kaleidoskopa kulture, u organizaciji Fondacije "Novi Sad 2021", 19. 9. 2020.
(UD31) komercijalna realizacija umetničkog delaScenski dizajn i dizajn svetla za izložbu grafika "ALLSTARS + SUPERNOVAE", Dizajn Paviljon @ SPENS, sa Aleksandra Tatić, realizovana na platou SPENS-a u Novom Sadu, tokom Nedelje primenjene umetnosti Kaleidoskopa kulture, u organizaciji Fondacije "Novi Sad 2021" i PDP konferencije, 2-9.10.2020.
(UD41) autorski doprinos na kreiranju i organizaciji festivala i manifestacija iz oblasti dramskih i audiovizuelnih umetnosti u zemlji i inostranstvuUmetnički direktor manifestacije "Kaleidoskop kulture" u organizaciji Fondacije "Novi Sad 2021", izvedeno u periodu 4.9.2020. - 19.10.2020.
(UD41) autorski doprinos na kreiranju i organizaciji festivala i manifestacija iz oblasti dramskih i audiovizuelnih umetnosti u zemlji i inostranstvuUmetnički direktor događaja "доček" u organizaciji Fondacije "Novi Sad 2021", izvedeno 31.12.2019./13.1.2020. u Novom Sadu
(UD11) javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela1 na smotrama i festivalima od međunarodnog značaja u zemlji i inostranstvuDizajn svetla za pozorišnu predstavu "Krvave svadbe", u koprodukciji Budva Grad Teatar iz Budve, Crna Gora, i Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada, Srbija, u režiji Igora Vuka Torbice. Premijerno izvedena 9.8.2018. u Budvi, u sklopu 32. festivala Budva Grad Teatar. Premijerno izvedena 18.09.2018. u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.
(UD11) javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela1 na smotrama i festivalima od međunarodnog značaja u zemlji i inostranstvu"in-somnis", video rad prikazan u sklopu zvanične selekcije na festivalu kratkog filma održanom u sklopu naučnopopularne manifestacije "Nedelja svesti o mozgu", kustos Marko Lađušić, u galeriji Artget u Beogradu, 17.03.2018.
(UD11) javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela1 na smotrama i festivalima od međunarodnog značaja u zemlji i inostranstvu"IM-PERFECT", video rad prikazan u sklopu zvanične selekcije na festivalu kratkog filma održanom u sklopu naučnopopularne manifestacije "Nedelja svesti o mozgu", kustos Marko Lađušić, u galeriji Artget u Beogradu, 18.03.2016.
(UD11) javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela1 na smotrama i festivalima od međunarodnog značaja u zemlji i inostranstvu"Savršen"/"Perfect", kratak igrani film prikazan: - u zvaničnoj selekciji međunarodnog festivala studentskog filma "New Wave" u Sofiji, Bugarska, 2015. - u zvaničnoj selekciji međunarodnog filmskog festivala "Balkan Film and Food Festival", Podgradec, Albanija, 1-7.09.2014. - u studentskoj/regionalnoj selekciji međunarodnog festivala kratkog filma "Filmski front" u Novom Sadu, Srbija, 23-25.10.2014.
(UD11) javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela1 na smotrama i festivalima od međunarodnog značaja u zemlji i inostranstvuStojšić M.: Video rad ”BLANK”, Film prikazan u okviru zvanične selekcije (kategorija eksperimentalni film) na međunarodnom filmskom festivalu NIFF Nausa, Grčka, 2015. http://www.niff.gr/en/archive/festival-2014/screening-programme, Naoussa-Macedonia, Naoussa International Film Festival, 2014, str. 48-48
(UD12) premijerno ili prvo javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela u zemlji i inostranstvuDizajn svetla za pozorišnu predstavu "Sivi vrtovi", u produkciji Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada, Srbija, u režiji Ivane Janošev. Premijerno izvedena 03.03.2018. u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.
(UD12) premijerno ili prvo javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela u zemlji i inostranstvuDogađaj "доček" u organizaciji Fondacije "Novi Sad 2021", realizovan na Trgu Slobode u Novom Sadu, 31.12.2018-01.01.2019. koncept i režija / Milica Stojšić i Dragana Vilotić scenografska intervencija / Dragana Vilotić dizajn svetla / Milica Stojšić
(UD12) premijerno ili prvo javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela u zemlji i inostranstvuUmetnički projekat „Zapisi iz stana br. 50“, (sa D. Vilotić, J. Janev, V. Perić, M. Đuričić, M. Ponjavić i S. Maljković) Umetnički rad realizovan u sklopu pratećeg programa 61. Sterijinog pozorja, Novi Sad, Srbija, 2016. http://www.scen.uns.ac.rs/wp-content/uploads/2016/05/katalog_zapisi-iz-stana-br.50.pdf, Novi Sad, SCEN – Centre for Scene Design, Architecture and Technology Department of Architecture and Urbanism Faculty of Technical Sciences (FTS) University of Novi Sad (UNS), 2016
(UD12) premijerno ili prvo javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela u zemlji i inostranstvuScenski dizajn za koncert Irkutske oblasne filharmonije sa solistima, u organizaciji Fondacije "Novi Sad 2021", realizovan na sceni "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta, 13.01.2020.
(UD12) premijerno ili prvo javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela u zemlji i inostranstvuDizajn svetla za koncert "Akua Naru" u Domu omladine Beograda, izvedeno 27.12.2019.
(UD12) premijerno ili prvo javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela u zemlji i inostranstvuScenski dizajn za događaj "Svečano otvaranje Kaleidoskopa kulture", sa Predrag Marković, Miloš Martinov, Miroslav Sretenović, Staša Kukić i Aleksandra Tatić, izvedeno u sklopu manifestacije "Kaleidoskop kulture" u prostoru Kineske četvrti u Novom Sadu, 4.9.2020.
(UD12) premijerno ili prvo javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela u zemlji i inostranstvuKoncert grupe "Lollobrigida" u organizaciji Fondacije "Novi Sad 2021", realizovan u KS Svilara, 13.01.2020. scenski dizajn i dizajn svetla / Milica Stojšić i Dragana Vilotić
(UD12) premijerno ili prvo javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela u zemlji i inostranstvuDizajn svetla za koncert "Akua Naru" u klubu "Drugstore" u Beogradu, izvedeno 26.10.2017.
(UD12) premijerno ili prvo javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela u zemlji i inostranstvuDizajn svetla za koncert "Jojo Mayer/Nerve" u Domu omladine Beograda, izvedeno 25.04.2018.
(UD12) premijerno ili prvo javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela u zemlji i inostranstvuDizajn svetla za koncert "Sofa Surfers" u sklopu Terminal Music and Arts Festivala u Somboru, izvedeno u prostoru letnjeg kabarea Narodnog pozorišta u Somboru 30.06.2018.
(UD12) premijerno ili prvo javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela u zemlji i inostranstvuDizajn svetla za koncert "Amp Fiddler ft. Stuart Zender" u sklopu Terminal Music and Arts Festivala u Somboru, izvedeno u prostoru letnjeg kabarea Narodnog pozorišta u Somboru 29.06.2018.
(UD12) premijerno ili prvo javno izvođenje, odnosno, prikazivanje dramskog i audiovizuelnog umetničkog dela u zemlji i inostranstvuDizajn svetla za koncert "Žagar" u sklopu Terminal Music and Arts Festivala u Somboru, izvedeno u prostoru letnjeg kabarea Narodnog pozorišta u Somboru 30.06.2018.
(SUA1.5) Učešće na međunarodnoj izložbi iz oblasti arhitekture, urbanizma i dizajna sa višejezičnim katalogom.Svetlosna instalacija "Tetrahedron", autori Milica Stojšić sa umetničkim kolektivom "Polimorf", realizovana u sklopu Terminal Music and Arts Festivala u Somboru u prostoru letnjeg kabarea Narodnog pozorišta u Somboru 29-30.06.2018. Rad izložen na međunarodnoj izložbi "Newness" u Generalnom konzulatu Republike Srbije u Njujorku, 15-25. aprila 2019.
(SUA1.5) Učešće na međunarodnoj izložbi iz oblasti arhitekture, urbanizma i dizajna sa višejezičnim katalogom.Rad "7/ a collection of soundscapes", prikazan na međunarodnoj izložbi "Seeing the invisible", realizovanoj u sklopu događaja DAN, u Radničkom domu u Novom Sadu, 21-22.9.2019.
(SUA1.5) Učešće na međunarodnoj izložbi iz oblasti arhitekture, urbanizma i dizajna sa višejezičnim katalogom."KALEIDOSKOP KULTURE/scenski dizajn svečanog otvaranja", autor koncepta, režije i dizajna svetla, izvedeno 25.08.2018. u prostoru ispred objekta Češki magacin u Novom Sadu, rad izložen u kategoriji Eksperiment u arhitekturi na 21. Salonu arhitekture Novi Sad, u galeriji "Macut" na Spensu, 29.09-06.10.2018.
(SUA1.5) Učešće na međunarodnoj izložbi iz oblasti arhitekture, urbanizma i dizajna sa višejezičnim katalogom.scenski dizajn za događaj "KALEIDOSKOP KULTURE/svečano zatvaranje", autor koncepta, režije i dizajna svetla, izvedeno 29.09.2018. u prostoru ispred objekta Češki magacin u Novom Sadu, rad izložen u na 9. bijenalnoj izložbi Društva arhitekata Ljubljane (DAL) Arhitektura inventura, u Cankarjevom domu u Ljubljani, 20.02-25.03.2019.
(SUA1.5) Učešće na međunarodnoj izložbi iz oblasti arhitekture, urbanizma i dizajna sa višejezičnim katalogom.Konkursni radovi "It's ON" i "Brutal Is Beautiful", ulazak u uži krug na međunarodnom konkursu Photodays Rovinj 2014 u kategoriji arhitektonska fotografija, prikazani na izložbi "POUKE arhitektonskih konkursa: kako ne pobediti na arhitektonskom konkursu", međunarodna izložba sa višejezičnim katalogom, održana u prostoru Društva arhitekata Novog Sada, u Novom Sadu, 23. decembar 2017-31. januar 2018.
(SUA1.5) Učešće na međunarodnoj izložbi iz oblasti arhitekture, urbanizma i dizajna sa višejezičnim katalogom.Konkursni rad "Supermarket Srbija", autori Centar arhitekture (Milica Leković, Marko Macura i Milica Stojšić), ulazak u uži krug na nacionalnom konkursu za Bijenale arhitekture u Veneciji 2008. godine, prikazan na izložbi "POUKE arhitektonskih konkusa : kako ne pobediti na arhitektonskom konkursu" međunarodna izložba sa višejezičnim katalogom, održana u prostoru Društva arhitekata Novog Sada, u Novom Sadu, 23. decembar 2017-31. januar 2018.
(SUA1.5) Učešće na međunarodnoj izložbi iz oblasti arhitekture, urbanizma i dizajna sa višejezičnim katalogom.Dizajn svetla za događaj "доček" u organizaciji Fondacije "Novi Sad 2021", realizovan na Trgu Slobode u Novom Sadu, 31.12.2017-01.01.2018, rad izložen na međunarodnoj izložbi "Newness" u Generalnom konzulatu Republike Srbije u Njujorku, 15-25. aprila 2019.
(M12) Monografija međunarodnog značajaIzvedeno umetničko delo međunarodnog značaja (prikazano u međunarodnim publikacijama M12 - Prague Quadrennial of Performance Design and Space 2015, Arts and Theatre Institute, Prag, Češka Republika, 2015, ISBN 978-80-7008-350-5, str. 257- 263; i Process: Serbia at the Prague Quadrennial of Performance Design and Space 2015, MPU i SCen, Beograd/Novi Sad, 2015, ISBN 978-86-7892-707-2) M23
(M30) Zbornici međunarodnih naučnih skupovaRad "Politike percepcije u umetnosti: strategije raslojavanja percepcije kao umetnički postupak", predstavljen na Prvoj međunarodnoj konferenciji Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu SmartArt – umetnost i nauka u primeni „Od inspiracije do interakcije“, održanoj u prostoru Srpske akademije nauka i umetnosti, Beograd, 28–30. 11. 2019. Rad objavljen u Zborniku PRVA MEĐUNARODNA KONFERENCIJA SMARTART – UMETNOST I NAUKA U PRIMENI „Od inspiracije do interakcije”, izdavač Univerzitet umetnosti u Beogrdu, Fakultet primenjenih umetnosti, Beograd, 2020, ISBN 978-86-80245-40-9, 589-604.
(M33) Saopštenje sa međunarodnog skupa štampano u celiniLIGHTING THE STAGE: TECHNOLOGY BETWEEN MEDIUM AND TEXTUALITY, 1. Radical Space In Between Disciplines, Novi Sad: SCEN – Centre for Scene Design, Architecture and Technology Department of Architecture and Urbanism Faculty of Technical Sciences (FTS) University of Novi Sad (UNS), 21-23 Septembar, 2015, pp. 353-363, ISBN ISBN: 978-86-7892-75
(M33) Saopštenje sa međunarodnog skupa štampano u celini***Stojšić M.: Pešterac, Aleksandra, Daniela Dimitrovska and Milica Stojšić, The aesthetics of Desolate Space, research paper presented at Proceedings of Revisions of Modern Aesthetics: IAA international scientific conference 2015, University of Belgrade – Faculty of Architecture, June 26-28, 2015- <u>Nije povezan skup</u><font style="color:#cc0000;">**greska**</font>
(M34) Saopštenje sa međunarodnog skupa štampano u izvoduRad "Strategije raslojavanja percepcije u kontekstu scenskog dizajna", predstavljen na Drugojmeđunarodnoj konferenciji Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu SmartArt – umetnost i nauka u primeni „Iskustvo i vizija“, održanoj u prostoru Srpske akademije nauka i umetnosti, Beograd, 23–25. 09. 2021. Rad objavljen u knjizi apstrakata SMARTART – UMETNOST I NAUKA U PRIMENI „Iskustvo i vizija”, izdavač Univerzitet umetnosti u Beogrdu, Fakultet primenjenih umetnosti, Beograd, 2021, ISBN 978-86-80245-44-7, 75.
(M53) Rad u naučnom časopisuMilica Stojšić, Dragana Pilipović: Plakat kao prozor u svet pozorišta http://www.pozorje.org.rs/scena/scena1634.pdf, Scena, 2016, Vol. 2016, No 3-4, pp. 118-125, ISSN 0036-5734
(M53) Rad u naučnom časopisuStojšić, Milica and Dragana Vilotić, Granične teritorije: scenski dizajn na Bitefu 2016. godine, Scena, 2017, Vol. 2017, No 1, pp. 209-221, ISSN 0036-5734
(M53) Rad u naučnom časopisuStojšić M., Janev J.: Tekst za rubriku "Scenski dizajn" pod nazivom: "U pozorištu, u potrazi za čovekom", Scena, 2018, Vol. 1, No 1, pp. 108-112, ISSN 0036-5734
(M53) Rad u naučnom časopisuStojšić M., Vilotić D.: Tekst za rubriku "Scenski dizajn" pod nazivom: "Epsko vreme pozorišta: scenski dizajn na 51. Bitefu" , Scena, 2017, No 4/2017, pp. 85-91, ISSN 0036-5734
(M53) Rad u naučnom časopisuJanev J., Stojšić M.: Tekst za rubriku "Scenski dizajn" pod nazivom "Radionica sa Metom Hočevar: Tekst kao povod za prostor", Scena, 2018, Vol. 1, No 3, pp. 87-90, ISSN 0036-5734
(M53) Rad u naučnom časopisu(New) Media Facades: Architecture and/as a Medium in Urban Context AM Journal of Art and Media Studies ISSN 2217-9666 - printed, ISSN 2406-1654 - online, UDK 7.01:316.774 No 12 (2017) Issue No. 12, April 2017 - Topic of Issue: Architecture with(in) Art and Theory http://fmkjournals.fmk.edu.rs/index.php/AM/issue/view/13/showToc- <u> UDK: 7.01:316.774
ZvanjeUža naučna oblastVisokoškolska ustanovaDatum izbora
AsistentScenska arhitektura, tehnika i dizajn-scenska arhitektura i tehnikaFakultet tehničkih nauka01.10.2018.
AsistentScenska arhitektura, tehnika i dizajn-scenska arhitektura i tehnikaFakultet tehničkih nauka01.10.2015.