ESTIEM


29.10.2012. - 00:00 

ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management) је европска организација студената индустријског инжењерства и менаџмента, основана 1990.године. Ову мрежу чини 75 локалних група основаних на преко 70 универзитета широм Европе.

Организација је створена да би повећала комуникацију и кооперативност међу студентима и технолошким институцијама у Европи, које се баве индустријским инжењерством и инжењерским менажментом, односно облашћу ИИМ. ИИМ концепт почива на интеграцији технолошких знања и менаџерских вештина. Студије пружају аналитичка и менаџерска знања, као и практично искуство из области менаџмента, које заједно чине студенте ИИМ-а веома пожељним и способним да воде и организују посао уз разумевање и познавање технологија са којима раде.

Локална Група Нови Сад постоји од 2002. године, а део мреже је од 2006. године. Тренутно има око 40 активних чланова и једна је од најактивнијих локалних група у балканском региону. Сваке године организујемо 4 локална догађаја - Kick-Off Week, Сајам запошљавања, FTN Challenge и FTN Challenge Junior.

Поред локалних пројеката, организујемо и неколико интернационалних који се мењају из године у годину, изузев Exit Activity Week-а који организујемо уочи EXIT фестивала.

Поред наведеног, организујемо и пројекте едукативног и међународног карактера, где студенти имају прилику да размењују знање и искуства са колегама из Европе.


Желите да постанете наш члан и осетите шта значи ESTIEM дух?
Имате нека питања за нас?
Ми смо спремни да вам одговоримо!


Више информација на: http://www.estiem.rs/

Адреса:
ESTIEM Локална Група Нови Сад
Факултет техничких наука
Трг Доситеја Обрадовића 6
21101 Нови Сад

Контакт особе:
Председник локалне групе
Александар Ристић
e-mail: aleksandar.ristic@estiem.org
Телефон: +381 65 330 3 997

Потпредседник за односе са јавношћу
Александра Хорњак
e-mail: aleksandra.hornjak@estiem.org
Телефон: +381 65 860 8 649

За сва остала питања пишите на мејл:
bord.novi_sad@estiem.org