Pripremna nastava za upis na studijske programe Inženjerstvo zaštite životne sredine i Inženjerstvo zaštite na radu


06.02.2020. - 10:31
Departman za Inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu i ove godine organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje testa sklonosti koji se polaže u okviru prijemnog ispita za upis na studijske programe Inženjerstvo zaštite životne sredine i Inženjerstvo zaštite na radu. Pripremna nastava biće realizovana tokom tri nedelje (25.04, 9.05. i 16.05.2020.) u trajanju od 9 do 11 časova na Fakultetu tehničkih nauka.

U okviru pripremne nastave predviđeno je ponavljanje gradiva iz oblasti zaštite životne sredine, zaštite na radu, fizike, hemije i drugih oblasti od značaja za uspešno polaganje prijemnog ispita i studiranje na Fakultetu tehničkih nauka.

Učenici koji budu pohađali pripremnu nastavu imaće prilike i da se bolje informišu o aktivnostima kojima se bave inženjeri zaštite životne sredine i inženjeri zaštite na radu. Na kraju organizovanog kursa radiće se probni test sklonosti za sve koji su prisustvovali.

Pripremna nastava za polaganje testa sklonosti je besplatna i realizovaće je nastavnici i saradnici Departmana za inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu. Formiranje grupa je u toku, prijave za pohađanje pripremne nastave (ime i prezime, srednja škola, kontakt telefon i e-mail adresa) pošaljite u sanduče FB stranice Departmana (Departman za inženjerstvo zaštite životne sredine i zaštite na radu - FTN) ili na ftnzastita@uns.ac.rs