Svečani prijem brucoša generacije 2022/23.


04.10.2022. - 08:59 

Na Fakultetu tehničkih nauka tradicionalno je održan svečani prijem brucoša generacije 2022/23, u subotu, 1. oktobra 2022. godine.

Na početku svim prisutnima su se obratili prof. dr Srđan Kolaković, dekan Fakulteta tehničkih nauka, prof. dr Dejan Madić, rektor Univerziteta u Novom Sadu i Marko Starović, student prodekan FTN-a. Dekan je poželeo dobrodošlicu novim kolegama i predstavio im Poslovodstvo Fakulteta, kao i rukovodioce Departmana.

U okviru svečanosti studentima prve godine studija predstavile su se i studentske organizacije koje deluju na Fakultetu tehničkih nauka i službe Fakulteta sa kojima će studenti sarađivati u toku studija. U razgovoru sa starijim kolegama brucoši su mogli da se informišu o aktivnostima u koje mogu da se uključe tokom studija, kao i koje vidove neformalnog obrazovanja mogu da steknu ukoliko se učlane u ove organizacije.

Umetnički performans pripremili su kolege studijskog programa Scenska arhitektura, tehnika i dizajn, doc Dragana Vilotić, Nina Bogdanović, Ema Pavlović, Nina Putnik, Ivan Vučković i Ana Ilić, a ceo događaj organizovala je Marketing služba FTN-a uz podršku Službe tehničkih poslova, Službe računarski centar i ostalih službi fakulteta.

Ove godine na Fakultet tehničkih nauka upisalo se 2.440 studenata.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDE.