Prvi Google Developer Student Club u Novom Sadu


28.09.2021. - 11:13 

Kompanija Google pokreće prvi zvanični Google Developer Student Club (GDSC) za Univerzitet u Novom Sadu – udruženje studenata koje uz podršku eksperata deli znanje o Google tehnologijama i kroz interaktivne projekte učestvuje u sticanju praktičnih veština.

GDSC je zvanični projekat koji je pokrenuo Google koji okuplja studente u zajednicu na nivou univerziteta sa ciljem širenja znanja o Google tehnologijama. Ovaj klub postoji na velikom broju prestižnih univerziteta širom sveta poput Stanford University, Princeton University, University of Oxford, University of Cambridge, itd.

Članovi kluba imaju priliku da prošire znanje i razviju veštine kroz radionice i predavanja, i steknu vredno vannastavno akademsko iskustvo. Osim učenja o konkretnim alatima i tehnologijama koje je razvio Google, studenti će imati priliku da učestvuju u radu na projektima koji su od značaja za okruženje.

Kome je namenjen GDSC?
Svim studentima Univerziteta u Novom Sadu zainteresovanim za Google tehnologije, nezavisno od stepena i oblasti studija.

Prijave su dostupne putem OVOG linka, a više informacija možete pronaći putem Facebook i LinkedIn stranice i Instagram profila kluba.