Nastavnom osoblju FTN-a - Nacrt ispita


16.11.2020. - 12:27 

Molimo poštovane kolege da pogledaju nacrt rasporeda ispita za školsku 2020/2021. godinu za sve studijske programe sa  OAS, OSS, MSS i MAS.

Ispiti u redovnim ispitnim rokovima održavaju se po modelu dužine trajanja ispitnog roka od 12 dana (izuzetno šest dana). Predmeti su raspoređeni po studijskim programima, godinama studija i danima polaganja ispita (npr: Proizvodno mašinstvo, prva godina u 12 dana, druga godina u 12 dana...itd).

Molimo vas da proverite da li su nacrtom rasporeda ispita predviđeni svi vaši predmeti, kao i da li su predmeti adekvatno raspoređeni u rasporedu polaganja.

Posebnu pažnju obratiti na ispitivača kojem stižu ispitne prijave, kako bismo na vreme ažurirali ispitivače pre početka svih ispitnih rokova.

Predmet eventualno može promeniti dan u rasporedu ako postoji slobodan termin u modelu od 12 dana na datoj godini studijskog programa.

Primedbe dostaviti do 19.11.2019. do 14:00h, na e-poštu  ftnraspored@uns.ac.rs, putem obrasca koji se može preuzeti sa internet stranice FTN-a u delu Rasporedi i realizacija.


S poštovanjem,
Prodekan za nastavu
Prof. dr Aleksandar  Kupusinac