Sedma radionica „Winter Academy – Doing business in China“


14.01.2020. - 10:36 

Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment Fakulteta tehničkih nauka, u saradnji sa Institutom Pojas i put, po sedmi put organizuje studentsku radionicu „Winter Academy – Doing business in China“. WA2020 će trajati tri dana, 18, 19. i 21.02.2020. godine, a radionicu će voditi prof. dr Nikola Zivlak, predavač poslovne škole emlyon business school iz Šangaja i bivši student Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

Pozivamo vas da se prijavite za učešće na predstojećoj studentskoj radionici i naučite više o poslovnoj kulturi i razvoju jedne od najbrže rastućih ekonomija sveta, da saznate koji su poslovni trendovi i predviđanja za poslovanje na kineskom tržištu i da na interaktivan način savladate temu “Doing business in China” kroz timski rad i rešavanje studija slučaja. Poslednjeg dana radionice biće upriličena dodela sertifikata svim polaznicima WA2020, a pobednički tim biće nagrađen.

Prijavu za radionicu možete popuniti OVDE.

Prijave traju do 7.02.2020. godine i broj mesta je ograničen.

Svi polaznici će biti obavešteni o rezultatima selekcije do 11.02.2020. godine, kada ćemo vam dostaviti i agendu radionice.