Studentsko takmičenje iz upravljanja projektima


27.12.2019. - 08:51 

Takmičenje „Project Management Championship 2020” će biti održano 23. februara i 1. marta 2020. godine u Beogradu. Projekat je iniciran od strane IPMA Young Crew-a, kao ogranka međunarodne asocijacije za upravljanje projektima (International Project Management Association - IPMA), a u našoj zemlji ga sprovodi Young Crew Srbija, kao sastavni deo Udruženja za upravljanje projektima Srbije.

Cilj samog projekta jeste okupljanje i povezivanje studenata različitih fakulteta koji će na jedan kreativan i svetski standardizovan način unaprediti svoje znanje i kompetencije u oblasti projektnog menadžmenta.

Pravo učešća imaju svi fakulteti u Srbiji na kojima se izučava predmet upravljanje projektima.

Takmičenje se sastoji od dva odvojena dela - kvalifikacione runde i finala. Pobednici nacionalnog takmičenja će imati priliku da predstavljaju Srbiju na svetskom takmičenju u upravljanju projektima  “International Project Management Championship 2020”, koje će se ove godine održati u Litvaniji.

IPMA Srbija je nevladina, profesionalna organizacija kvalifikovana za rad u razlicitim aspektima program menadžmenta, portfolio menadžmenta i projektnog menadžmenta. Kroz sertifikovanje pojedinaca i organizacija, kao i kroz razlicite programe obuke, edukacije i konsaltinga, IPMA razvija i promoviše projektni menadžment kao disciplinu.

IPMA Young Crew, kao deo organizacije IPMA, okuplja studente i mlade profesionalce koji su zainteresovani za projektni menadžment. Cilj IPMA Young Crew-a je da poveže ambiciozne i entuzijasticne mlade ljude, omoguci im da razmene znanja i iskustva i daju im priliku da se kroz treninge i seminare usavršavaju i primenjuju svoje znanje u praksi.

 

  • Nije moguće prikazati sliku.