Poseta predstavnika kompanije BMTS Technology


18.10.2019. - 07:35

Predstavnici nemačke kompanije BMTS Technology koja svoju fabriku gradi u Novom Sadu posetili su Fakultet tehničkih nauka povodom ostvarenja saradnje i zapošljavanja mašinskih inženjera obrazovanih na FTN-u.

Goste su dočekali prof. dr Dragiša Vilotić, prodekan za nastavu FTN-a i predstavnici Departmana za proizvodno mašinstvo, Departmana za mehanizaciju i konstrukciono mašinstvo i Departmana za energetiku i procesnu tehniku i detaljno predstavili rad Fakulteta i departmana.

BMTS Technology, koji će u Novom Sadu pored proizvodnje imati otvoren i razvojni centar, prezentovao je gospodin Jurgen Frasch, direktor grupacije koji je zadužen za istraživanje i razvoj nakon čega su definisane potrebe za stručnim inženjerskim kadrom. Na sastanku su istaknuta sledeća radna mesta na kojima će se zapošljavati naši inženjeri: Matching Engineer, FEA Simulation Engineer, CFD Simulation Engineer, Design Engineer, Actuator Expert, Tooling Design Engineer, Process Engineer Balancing Technology, Customer Validation Engineer, Inspection Engineer, Competitive Analysis Engineer. Takođe, razmatrane su mogućnosti realizacije stručne prakse i izrade završnih studentskih radova u kompaniji.

BMTS Technology je nemačka kompanija koja proizvodi turbo punjače za automobilsku industriju i posluje u celom svetu sa sedištima u Nemačkoj, Kini i Severnoj Americi.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.