Predavanje na temu liderstva održano na FTN-u


14.05.2019. - 09:13

Gospodin Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora i direktor Funkcije za odnose s državnim organima i korporativne komunikacije u kompaniji NIS a.d. Novi Sad, održao je predavanje na temu liderstva – „Conversation about Leadership - Effective Management & Leadership in NIS“.

Predavanju je, pored brojnih zainteresovanih studenata i nastavnika FTN-a prisustvovao i prof. dr Rade Doroslovački, dekan Fakulteta.

O predavaču

Vadim Smirnov,
Zamenik generalnog direktora - Direktor Funkcije za odnose s državnim organima i korporativne komunikacije

Rođen je 10. oktobra 1963. godine u Kazahstanu, SSSR.
Godine 1985. je završio Vojnu pomorsku akademiju sa zvanjem inženjer - električar. Osim toga, stekao je visoko obrazovanje u struci „Finansije i revizija“, završio je Diplomatsku akademiju i Visoku komercijalnu školu. Od 1991. godine do 1998. godine je radio u MIP (Ministarstvo inostranih poslova) Ruske Federacije, uključujući dugotrajna službena putovanja u zemlje balkanskog regiona. Od 1998. godine do 2009. godine je radio na različitim pozicijama u „Aeroflot a.d.“, uključujući poziciju predstavnika kompanije na Balkanu (6 godina) i poziciju rukovodioca odeljenja za kontrolu devizno-finansijskog poslovanja inostranih predstavništava. Od 2010. godine je radio na liniji obezbeđenja ekonomske bezbednosti u kompanijama Grupe „Gasprom“,  od februara 2012. godine radio je na poziciji direktora Funkcije za internu reviziju u kompaniji NIS a.d. Novi Sad, a od 2013. godine do 2018.godine na poziciji regionalnog direktora NIS a.d. Novi Sad u Rumuniji.

Trenutno radi kao zamenik generalnog direktora na poziciji direktora Funkcije za odnose s državnim organima i korporativne komunikacije u NIS a.d. Novi Sad.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.