Dan otvorenih vrata FTN


10.05.2019. - 14:19 

Fakultet tehničkih nauka će 18. maja 2019. godine, dana kada slavi 59. rođendan, otvoriti svoja vrata srednjoškolcima koji su zainteresovani za studiranje na najvećem fakultetu u Srbiji.

Posetioci će imati priliku da na prezentaciji čuju sve o studijskim programima koje mogu upisati u školskoj 2019/2020. godini ali i način polaganja prijemnog ispita, mogućnost konkurisanja na više studijskih programa ("TRI ŽELJE"), statistici prethodnih godina i ostalo.

Nakon prezentacije, u Klubu "Mašinac" sa studentima svih oblasti studija imaće priliku da porazgovaraju, popiju kafu ali i da zavire u neke laboratorije.

U Kampusu novosadskog univerziteta tog dana organizovan je i Međunarodni festival nauke i obrazovanja gde učestvuje nekoliko departmana sa Fakulteta tehničkih nauka i na čijim štandovima će srednjoškolci moći da saznaju više o prikazanim eksperimentima, da porazgovaraju sa asistentima i profesorima.

Pozivamo sve zainteresovane da se zbog što bolje organizacije prijave za učestvovanje na ovom događaju (link za prijavu).

Sve novosti možete pratiti putem Facebook-a i grupe BIĆU STUDENT FTN - UPIS 2019.

Program manifestacije možete pogledati u prilogu vesti.