Poseta privredne delegacije iz Francuske


11.04.2019. - 14:01 

Fakultet tehničkih nauka posetila je privredna delegacije iz Val d'Oaza iz Francuske u pratnji Boška Vučurevića, predsednika Privredne komore Vojvodine radi ostvarenja poslovnog partnerstva sa Fakultetom u različitim inženjerskim oblastima.

Nakon održanog “Poslovnog foruma sa Francuskom” u organizaciji Privredne Komore Vojvodine u cilju unapređenja ekonomske saradnje između Francuske i Srbije, eminetni francuski privrednici izrazili su želju da posete Fakultet tehničkih nauka kako bi se upoznali sa njegovim radom, potencijalima njegovih departmana, kao i Naučno-tehnološkog parka u Novom Sadu koji je trenutno u izgradnji.  

Francusku delegaciju, koju su činili Pijer Kišli, predsednik Privredne komore Val d’Oaz i potpredsednik Privredne komore Pariza, Žan Fransoa Benon, predsednik Razvojne agencije Val d’Oaz i privrednici iz nekoliko uspešnih kompanija, dočekao je prof. dr Rade Doroslovački, dekan FTN-a, sa prodekanima prof. dr Dragišom Vilotićem i prof. dr Vladimirom Katićem.

Na ovom sastanku izraženo je obostrano zadovoljstvo za ostvarivanje saradnje kroz realizaciju zajedničkih projekata i poslovnih poduhvata i međunarodno povezivanje nauke i privrede ove dve zemlje.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.