Poziv na Google Hash Code takmičenje


20.02.2019. - 11:59

Google Developer Group i Makers Novi Sad, organizuju hab za kvalifikacionu rundu takmičenja Hash Code u novosadskom Poslovnom Inkubatoru. Hash Code predstavlja Google-ovo algoritamsko takmičenje namenjeno svim studentima i profesionalcima koji vole izazove i poseduju veštine i znanja za rešavanje ovakvog tipa problema.

Kvalifikaciona runda takmičenja će se održati 28.02.2019 u 18:30 časova po lokalnom vremenu, naš hab će biti otvoren od 18 časova. Pozivamo registrovane timove koji su u blizini da dodju da se takmiče iz našeg haba, koji se nalazi u Poslovnom Inkubatoru Novi Sad. Najbolji timovi iz kvalifikacija će biti pozvani na završnu rundu takmičenja koja će se održati u aprilu u kancelarijama Google-a.

Ako ste zainteresovani za učešće u takmičenju iz našeg haba, sastavite tim (od 2 do 4 čoveka) i postarajte se da se svi registrujete na ovoj adresi https://codingcompetitions.withgoogle.com/hashcode/. Pri registraciji izaberite GDG Novi Sad and Makers NS hab iz liste habova u Judge System-u.

Molimo vas da dodjete što ranije da bi ste se pripremili za početak takmičenja.
Hab se otvara u 18 časova, takmičenje počinje u 18:30 časova.