EBEC - Novosadski dani inženjera


03.12.2018. - 12:19 

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST  iz Novog Sada organizuje takmičenje namenjeno studentima Univerziteta u Novom Sadu pod nazivom ,,EBEC Novi Sad - Novosadski dani inženjera” od 7.12. do 9.12.2018. godine.

„EBEC Novi Sad” ima za cilj da svim studentima fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, a naročito studentima Fakulteta tehničkih nauka, Tehnološkog fakulteta i Prirodno-matematičkog fakulteta pruži mogućnost da iskažu svoje veštine i sposobnosti, kao i da u okviru tima iskažu svoju inovativnost. Učešće na takmičenju i radionicama je besplatno.

Svečano otvaranje biće održano u petak, 07.12. u 11:30 časova u Plavoj sali Tehnološkog fakulteta. Prvog i poslednjeg dana biće održane radionice namenjene studentima, dok će 8. decembra biti održana takmičenja u rešavanju stvarnih problema kompanije (studija slučaja) ili u izradi rešenja za dati zadatak koristeći ograničene količine materijala u ograničenom vremenskom periodu (timski dizajn).

Pobednici na ovogodišnjem „EBEC Novi Sad” plasiraće se na regionalno takmičenje koje se, takođe, održava u Novom Sadu. Ove godine biće održano ukupno 88 lokalnih rundi u 33 države širom Evrope, a najbolji će svoje snage odmeriti tokom finalne runde u Torinu.

Više informacija možete pronaći na:

Internet stranici organizacije BEST
Facebook stranici organizacije BEST
Internet stranici EBEC
Facebook stranici EBEC