Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije raspisalo je konkurs za stipendiranje studenata


27.09.2018. - 08:37 

Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije raspisalo je konkurs za stipendiranje 15 studenata Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu (smer elektroenergetika i smer softversko inženjerstvo), Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu (smer elektroenergetika), Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu (smer elektroenergetika i smer softversko inženjerstvo i informacione tehnologije), Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu (smer informacioni sistemi i tehnologije) i Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu (smer informatika), sa ciljem unapređenja visokoškolskog obrazovanja u Srbiji pružanjem finansijske i karijerne podrške uspešnim i talentovanim studentima.

Dokumentaciju je potrebno dostaviti Sektoru za razvoj ljudskih potencijala do 31. oktobra, na adresu: AD Elektromreža Srbije, Kneza Miloša 11, Beograd, ili elektronski na adresu: hr@ems.rs.

Pravo učešća na konkursu imaju redovni studenti koji u školskoj 2018/2019 godini upisuju završnu godinu osnovnih ili master akademskih studija, koji nisu obnovili nijednu godinu i čija je prosečna ocena najmanje 8,50.

Detaljniji uslovi mogu se videti na linku.