PepsiCo Start (The Future)


01.07.2016. - 09:46 

Kroz jednogodišnju plaćenu obuku kompanija PepsiCo Srbija odabranim kandidatima nudi priliku da pokrenu svoju karijeru i da prva profesionalna iskustva steknu u jednoj od globalno najuspešnijih kompanija, sa predstavništvom u Srbiji.

Pored toga očekuje ih mogućnost kontinuiranog učenja i napredovanja, kao i prilika za rad na velikim projektima u okviru kompanije, uz podršku iskusnijih kolega sa ciljem doprinosa poslovanju. Od zaintersovnih kandidata se očekuje da poseduju diplomu fakulteta, kao i otvorenost, komunikativnost i organizacione veštine, timski duh, napredno znanje engleskog jezika i odlično poznavanje MS Office paketa programa. Osnovni uslov za sve kandidate je da ne poseduju formalno radno iskustvo.

Budući lideri iz oblasti marketinga, finansija i prodaje, kao i u oblasti proizvodnje i održavanja biće odabrani procesima selekcije sa visokim kriterijumima, u nekoliko etapa konkursa.

Sam konkurs započeće polovinom Juna meseca, dok će finalni izbor kandidata biti završen tokom Jula meseca 2016. godine. Nakon prvog kruga biće odabrano do 12 kandidata koji će biti pozvani na intervjue, a zatim će imati prilike da prođu kroz dvonedeljno upoznavanje sa kompanijom i njenim specifičnostima. Proces selekcije biće zaokružen odabirom tri najbolja kandidata koji će  jednogodišnji  program u kompaniji PepsiCo Srbija početi u Julu mesecu. Osim već navedenog, diplomci će imati priliku da na projektima steknu moderna znanja sarađujući sa mentorima, ekspertima u određenom segmentu proizvodnje robe široke potrošnje.

Podrška visokom obrazovanju je najbolja investicija u budućnost Srbije, te je želja kompanije PepsiCo Srbija da mlade ljude motiviše da kreativno razmišljaju, steknu prva radna iskustva, testiraju svoje radne sposobnosti i, što je najbitnije, ostanu u Srbiji.

Više informacija o konkursu: http://pepsicostart.marbo.rs/