CGS plus nagradni konkurs za studente


08.12.2015. - 11:50 

CGS plus preduzeće na osnovu ostvarene saradnje sa Fakultetom tehničkih nauka Novi Sad, a u cilju olakšavanja radnih obaveza i usavršavanja studenata u oblasti CAD i BIM tehnologije tokom studija, omogućiće studentima da dobiju potpuno besplatno edukativnu licencu za korišćenje CGS plus sofvera Plateia i Ferrovia.
Studenti će moći softver da koriste isključivo u obrazovne svrhe, pri istraživačkim radovima, izradi diplomskih radova i izvršenju drugih studijskih obaveza. Upotreba studentskih licenci nije dozvoljena u komercijalne svrhe ili bilo koje druge svrhe na osnovu kojih se ostvaruje profit, tako da naša softverska rešenje namenjena studentima možete dobiti na korišćenje prvenstveno za edukativne svrhe.

Nagradni konkurs
Istovremeno CGS plus raspisuje i nagradni konkurs za sve zainteresovane studente koji će svojim znanjem i radom, a koristeći CGS plus softvere, uraditi svoje diplomske radove, projekte ili seminarske radove i na taj način se prijaviti za učešće u nagradi konkurs.
Sa željom da studenti što bolje upoznaju i istraže sve funkcionalnosti naših softverskih rešenja, biće im pružena i odgovarajuća tehnička podrška kao što to imaju i svi korisnici CGS plus softvera.

Uslovi učešća u nagradnom konkursu:
- Da ste redovan student
- Tema vašeg rada da je iz oblasti putne ili železničke insfrastrukture
- Rad urađen uz pomoć CGS plus softverskih rešenja trebate predati do 15.09.2016. godine, a potrebno je da ga dostavite u elektronskom obliku (dwg,dxf,3ds,pdf,doc i sl.)
Proglašenje pobednika nagradnog konkursa sa dodeljivanjem nagrada će se obaviti na CGS konferenciju 2016 u Beogradu, a nagrađeni studenti će biti u prilici da javno prezentuju i svoje radove pred učesnicima konferencije na kojoj ugošćavamo stručnjake i vodeće firme Republike Srbije i regiona iz oblasti infrastrukture.
Stručni žiri, sastavljen od profesora i CAD i BIM stručnjaka iz CGS plus tima , će vršiti ocenjivanje pristiglih radova za nagradni konkurs.
Za sve detaljnije informacije možete se obratiti na petar.dragic@cgsplus.com.
Pratite nas na Facebook-u i na YouTube kanalu, kako bi bili obavešteni o najnovijim informacijama iz CGS plusa.