NORMA Start - program za studente završnih godina


16.12.2014. - 14:24 
Kompanija NORMA GROUP iz Subotice i Fakultet tehničkih nauka pozivaju sve zainteresovane studente završnih godina studija kao i one koji su nedavno diplomirali na Industrijskom inženjerstvu i menadžmentu i Mašinstvu,  da se prijave na program „NORMA Start“.

Prva faza projekta, koja počinje u četvrtak 18. decembra 2014., podrazumeva obilazak kompanije upoznavanje sa sektorima, mentorima, rukovodiocima i samim procesom proizvodnje. Potrebno je da se zainteresovani kandidati prijave putem formulara koji je u prilogu, najkasnije do 17. decembra u 12h . Obezbeđen je besplatan prevoz do Subotice.

Druga faza projekta predstavlja stručnu praksu u formi punog, plaćenog radnog vremena u trajanju od 6-9 meseci.
Stručna praksa će se obaviti u sektorima i pozicijama iz oblasti: Industrijsko inženjerstvo i menadžment i Mašinstvo.
Za kandidate je neophodno da poseduju odlično poznavanje engleskog jezika, rada na računaru i prosek na studijama iznad 8.
Ovaj program ima za cilj da mlade ljude koji su na pragu svoje radne karijere upozna sa poslovnim okruženjem i uvede u način funkcionisanja jednog industrijskog sistema. Odabrani kandidati će biti u prilici da svoja prva radna iskustva steknu u tehnološki najsavremenijem radnom okruženju dok se budu susretali sa svakodnevnim izazovima modernog poslovanja. Stručna praksa u NORMA Grupi, lideru na svetskom tržištu u oblasti Tehnologije konstruisanih spona i spojnica, je savršena prilika da otpočnete vašu profesionalnu karijeru. Više informacija o kompaniji NORMA Group možete pogledati na sajtu www.normagroup.com